Túrós zserbó
Hozzávalók
Tèszta:
Tèszta:
Töltelèk:
Tetejère:
Töltelèk:
Elkészítés
Tèszta
A túrókrèmhez a tojàsok fehèrjèt habbà verjük , a vajat felolvasztjuk, majd a többi hozzàvalóval a túróhoz keverjük .
Kinyújtjuk a világos tésztát és kivajazott, lisztezett tepsibe terítjük. Megkenjük baracklekvárral.
Erre jön az egyik kakaós lap, majd a túró és végül befedjük a második kakaós lappal.
Előmelegìtett sütőben 180'C -on 40 percig sütjük.
Ha kihült az olvasztott csokival megkenjük a tetejèt.
Alternatív elkészítés
Túrós zserbó
Hozzávalók
Tèszta:
Tèszta:
Töltelèk:
Töltelèk:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Tèszta
A túrókrèmhez a tojàsok fehèrjèt habbà verjük , a vajat felolvasztjuk, majd a többi hozzàvalóval a túróhoz keverjük .
Kinyújtjuk a világos tésztát és kivajazott, lisztezett tepsibe terítjük. Megkenjük baracklekvárral.
Erre jön az egyik kakaós lap, majd a túró és végül befedjük a második kakaós lappal.
Előmelegìtett sütőben 180'C -on 40 percig sütjük.
Ha kihült az olvasztott csokival megkenjük a tetejèt.
Alternatív elkészítés
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?