Margó zserbója
Hozzávalók
Margó zserbója
Töltelék:
tetejére:
Elkészítés
Előkészítés
Az élesztőt a langyos tejben pici cukorral felfuttatni,
a diót a porcukorral, citromhéjjal és a vanilliával összekeverni.
A lekvárba belekeverem a rum aromát
Elkészítés
15 dkg koronás porcukor
2 dkg kakaópor /szerencsi/
3 dkg Rama margarin /vagy vaj/
3 evőkanál forró víz alaposan kikeverve. Ráönteni és szétkenni. Hűvös helyre téve sokáig eláll.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés
Margó zserbója
Hozzávalók
Margó zserbója
Töltelék:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Az élesztőt a langyos tejben pici cukorral felfuttatni,
a diót a porcukorral, citromhéjjal és a vanilliával összekeverni.
A lekvárba belekeverem a rum aromát
Elkészítés
15 dkg koronás porcukor
2 dkg kakaópor /szerencsi/
3 dkg Rama margarin /vagy vaj/
3 evőkanál forró víz alaposan kikeverve. Ráönteni és szétkenni. Hűvös helyre téve sokáig eláll.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?