Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Kati tészta

Izabella receptje https://www.sutnijo.hu/profil/561-izabella
Kati tészta
Elkészítési nehézség: Nehéz
Kategória: Édes sütemények
Másodlagos kategória: Szeletek

Hozzávalók

Laphoz

Töltelék

Izabella Izabella receptje

Elkészítés

Előkészítés

Kivajazott és kilisztezett tepsi.

1. A lisztet, a cukrot, a zsírt vagy margarint, a sütőport és a 3 db tojássárgáját összegyúrjuk annyi tejjel, amennyit felvesz, és három egyenlő részre osztjuk. Három lapot nyújtunk belőle és megsütjük.
2. Az egyik lapot összetörjük és kevés vaníliás tejben megáztatjuk. Majd a 2 evőkanál baracklekvárt, a cukrot, a kakaót és a vajat, a rummal összekeverjük, és a két lap közé tesszük.
3. A tojásfehérjét gőz felett porcukorral (kb.15 dkg) kemény habbá verjük, a tészta tetejére kenjük.
Miután megszáradt a hab, megszórhatjuk csoki reszelékkel.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Cookie adatkezelési tájékoztató

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi tájékoztató