Képviselőfánk
Hozzávalók
Képviselőfánk
sajtkrém:
Elkészítés
Elkészítés
A Ramát, a vizet, és a sót, cukrot felforraljuk , mikor forr, beletesszük a lisztet, a tojásokat, és nyomózsákba nyomjuk. 210-220 C fokon sütjük. Ha kisült levágjuk a tetejét. Hagyjuk hűlni. Amíg sül elkészítjük a krémet, de még a tészta készítése előtt jobb elkészíteni, mert mire a tészta kihűl, már lehet is tölteni.
Sajtkrém:
A Ramát kihabosítjuk, a többi hozzávalót fel kell főzni. Mikor kihűlt hozzákeverjük a kihabosított Ramát. Csillagcsöves nyomózsákkal megtöltjük a tésztát, utána visszatesszük a tészta kalapját. Díszíthetjük sajttal vagy zöldfűszerrel.
Tálalás
Ebből az adagból fél kg lesz.
Tárolás
Alternatív elkészítés
Képviselőfánk
Hozzávalók
Képviselőfánk
sajtkrém:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A Ramát, a vizet, és a sót, cukrot felforraljuk , mikor forr, beletesszük a lisztet, a tojásokat, és nyomózsákba nyomjuk. 210-220 C fokon sütjük. Ha kisült levágjuk a tetejét. Hagyjuk hűlni. Amíg sül elkészítjük a krémet, de még a tészta készítése előtt jobb elkészíteni, mert mire a tészta kihűl, már lehet is tölteni.
Sajtkrém:
A Ramát kihabosítjuk, a többi hozzávalót fel kell főzni. Mikor kihűlt hozzákeverjük a kihabosított Ramát. Csillagcsöves nyomózsákkal megtöltjük a tésztát, utána visszatesszük a tészta kalapját. Díszíthetjük sajttal vagy zöldfűszerrel.
Tálalás
Ebből az adagból fél kg lesz.
Tárolás
Alternatív elkészítés
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?