Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Jégvirágok

Dr. Oetker Mesterkonyha receptje https://www.sutnijo.hu/profil/1-dr-oetker-mesterkonyha

Hozzávalók

kb. 4 adaghoz

Elkészítés

Előkészítés

A csokoládét apróra törjük. A sütőformát (mini szilikon sütőforma) vagy jégkockatartót egy tálcára helyezzük.

Elkészítés

A Gála Krémpudingot a tasakon lévő használati utasítás szerint, de 250 ml tejszínnel és 250 ml tejjel elkészítjük. Hozzákeverjük a csokoládédarabokat. A krémpudingot az előkészített formákba töltjük, és néhány órára a mélyhűtőbe tesszük.

Tálaláskor a fagylaltot a formából egy tálkába fordítuk, ízlés szerint desszertöntettel kínáljuk.

Javaslatok, alternatív elkészítés

Kínálja a jeges desszertet Dr. Oetker csokoládéízű Desszertöntettel.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!