Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Jégvirágok

Dr. Oetker Mesterkonyha receptje https://www.sutnijo.hu/profil/1-dr-oetker-mesterkonyha

Hozzávalók

Elkészítés

Előkészítés

A csokoládét apróra törjük. A sütőformát (mini szilikon sütőforma) vagy jégkockatartót egy tálcára helyezzük.

Elkészítés

A Gála Krémpudingot a tasakon lévő használati utasítás szerint, de 250 ml tejszínnel és 250 ml tejjel elkészítjük. Hozzákeverjük a csokoládédarabokat. A krémpudingot az előkészített formákba töltjük, és néhány órára a mélyhűtőbe tesszük.

Tálaláskor a fagylaltot a formából egy tálkába fordítuk, ízlés szerint desszertöntettel kínáljuk.

Tálalás

Kb. 4 adag

Javaslatok, alternatív elkészítés

Kínálja a jeges desszertet Dr. Oetker csokoládéízű Desszertöntettel.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Cookie adatkezelési tájékoztató

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi tájékoztató