Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Vaníliafagylalt eperszósszal

Dr. Oetker Mesterkonyha receptje https://www.sutnijo.hu/profil/1-dr-oetker-mesterkonyha

Hozzávalók

kb. 4 adaghoz

Vaníliafagylalthoz

Eperszószhoz

Elkészítés

Elkészítés:

Vaníliafagylalt:
A hideg tejet keverőtálba öntjük. Hozzáadjuk a fagylaltport, és konyhai robotgéppel (habverővel) a legalacsonyabb fokozaton kicsit összekeverjük, majd 3 perc alatt, a legmagasabb fokozaton felverjük. A krémet fagyasztható dobozba tesszük, lefedjük, és minimum 4 órára fagyasztóba tesszük (- 18 °C).

Eperszósz:
Az epreket megpucoljuk, megmossuk, ha túl nagyok, felaprítjuk, majd keverőtálba tesszük. A cukrot és a vanillincukrot hozzáadjuk, pürésítjük. A szószt fogyasztásig hűtőbe tesszük. Tálalás előtt még egyszer átkeverjük.

A fagylaltot tálalás előtt 10 perccel kivesszük a fagyasztóból, és szobahőmérsékleten állni hagyjuk. A fagylaltot az eperszósszal tálaljuk.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!