Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Bodzás-nektarinos puncs

Dr. Oetker Mesterkonyha receptje https://www.sutnijo.hu/profil/1-dr-oetker-mesterkonyha
Bodzás-nektarinos puncs
Elkészítési nehézség: Nagyon könnyű

Hozzávalók

  • 600 g nektarin (előkészítve mérjük le)
  • 400 ml bodzaszörp
  • 2 tasak Dr. Oetker Vanillincukor
  • 1 ek. cukor
  • 750 ml szénsavas ásványvíz
  • 500 ml Prosecco (vagy száraz pezsgő)

Elkészítés

Előkészítés

A nektarint megmossuk, a magját eltávolítjuk és apró kockákra vágjuk. Egy nagy üvegtálban a nektarint, a bodzaszörpöt, a vanillincukrot és a cukrot jól összekeverjük és 2 órán keresztül állni hagyjuk.

Elkészítés

Röviddel tálalás előtt öntsük hozzá a szénsavas ásványvizet és a Proseccot. Jól hűtsük be és tálaláskor díszítsük bodzavirággal.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Cookie adatkezelési tájékoztató

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi tájékoztató