Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Tojáslikőrös puncs

Dr. Oetker Mesterkonyha receptje https://www.sutnijo.hu/profil/1-dr-oetker-mesterkonyha
Tojáslikőrös puncs
Elkészítési nehézség: Könnyű
Kategória: Italok
Másodlagos kategória: Forró italok

Hozzávalók

kb. 10 adaghoz

Puncshoz

Ezenkívül

  • 200 ml hideg habtejszín
  • 1 teáskanál karácsonyi fűszerkeverék

Díszítéshez

  • 25 g aszalt vörösáfonya
  • Néhány fogvájó

Elkészítés

Elkészítés

Az összes hozzávalót egy keverőedénybe tesszük, és felmelegítjük. (Ne forraljuk fel!) Melegítés közben gyakran megkeverjük.

A tejszínt kemény habbá verjük. A puncsot előmelegített poharakba öntjük, és minden pohárba egy evőkanál tejszínhabot teszünk. A tejszínhabot a karácsonyi fűszerkeverékkel meghintjük. Néhány áfonyaszemet egy fogvájóra szúrunk, és a pohár szélére helyezve kínáljuk.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!