Sült-hagymás bagett
Hozzávalók
Sült-hagymás bagett
Elkészítés
Elkészítés
Mindent belepakolhatunk a lepirított hagymával együtt a dagasztógép táljába, és 5 perc alatt bedagasztjuk.
Dagasztás után 30 percre légmentesen lezárva meleg helyen kelesztjük.
Lisztezett deszkára borítjuk. Ne ijedjünk meg, az állaga nagyon könnyű lesz. Ahány baguette készül, annyi darabra osztjuk, és baguette formára hengereljük a darabokat. Sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük. Pengével vagy egy éles késsel óvatosan ferdén, hosszanti irányban több helyen is bevágjuk. Hagyjuk pihenni 15 percig, megszórjuk liszttel. Addig a sütőt előmelegítjük.
Kb. 30 perc alatt 200 C-on (én légkeverés nélkül) pirosra sütjük.
Sütési hőfok: 200°C
Sült-hagymás bagett
Hozzávalók
Sült-hagymás bagett
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Mindent belepakolhatunk a lepirított hagymával együtt a dagasztógép táljába, és 5 perc alatt bedagasztjuk.
Dagasztás után 30 percre légmentesen lezárva meleg helyen kelesztjük.
Lisztezett deszkára borítjuk. Ne ijedjünk meg, az állaga nagyon könnyű lesz. Ahány baguette készül, annyi darabra osztjuk, és baguette formára hengereljük a darabokat. Sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük. Pengével vagy egy éles késsel óvatosan ferdén, hosszanti irányban több helyen is bevágjuk. Hagyjuk pihenni 15 percig, megszórjuk liszttel. Addig a sütőt előmelegítjük.
Kb. 30 perc alatt 200 C-on (én légkeverés nélkül) pirosra sütjük.
Sütési hőfok: 200°C
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?