Bejgli újragondolva
Hozzávalók
Bejgli újragondolva
Töltelék:
Elkészítés
Előkészítés
A töltelékhez a darált diót a kakaóval, cukorral, vanillincukorral összekeverem és a főzőtejszínnel elkeverem, kenhető állagúra.
Elkészítés
30 percig meleg helyen kelesztem.
Kinyújtom ujjnyi vastagra, megkenem a töltelékkel, felcsavarom és olajjal vagy zsírral kikent formába igazítom.
Meleg helyen 30 percig kelesztem.
Előmelegített sütőben 180 c-on 30-40 perc alatt aranybarnára sütöm.
Tárolás
Alternatív elkészítés
Bejgli újragondolva
Hozzávalók
Bejgli újragondolva
Töltelék:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
A töltelékhez a darált diót a kakaóval, cukorral, vanillincukorral összekeverem és a főzőtejszínnel elkeverem, kenhető állagúra.
Elkészítés
30 percig meleg helyen kelesztem.
Kinyújtom ujjnyi vastagra, megkenem a töltelékkel, felcsavarom és olajjal vagy zsírral kikent formába igazítom.
Meleg helyen 30 percig kelesztem.
Előmelegített sütőben 180 c-on 30-40 perc alatt aranybarnára sütöm.
Tárolás
Alternatív elkészítés
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?