Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Gyors sárgabarackpite

Dr. Oetker Mesterkonyha receptje https://www.sutnijo.hu/profil/1-dr-oetker-mesterkonyha
Gyors sárgabarackpite
Elkészítési nehézség: Könnyű
Kategória: Kelt tészták , Édes sütemények
Másodlagos kategória: Egyéb kelt tészták , Piték

Hozzávalók

kb. 20-25 szelethez

Tésztához

Töltelékhez

Tetejére

  • 1,5 kg félbevágott sárgabarack
  • 50 g cukor

Morzsához

Elkészítés

A kelt tésztát a csomagoláson feltüntetett utasítások szerint előkészítjük és kitekerjük, majd a tepsibe helyezzük.

A töltelékhez a cukrot, a tejet és a pudingport a tasakon lévő leírás szerint megfőzzük, majd lehűtjük és egyenletesen megkenjük vele a tésztát.

A félbevágott sárgabarackot a tésztára helyezzük és megszórjuk a kimért cukorral.

A morzsához a lisztből, porcukorból és a hideg margarinból, kézi robotgéppel
(habverő) morzsát készítünk, végül megszórjuk ezzel a tésztát.

A sütőlapot az előmelegített sütő középére helyezzük és készre sütjük a pitét.

Alsó és felsőfűtés: kb. 190 °C (előmelegítve)
Légkeveréses: kb. 170 °C (előmelegítve)
Sütési idő: kb. 35-40 perc

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!