Aranygaluska
Hozzávalók
Tészta:
Töltelék:
Elkészítés
Elkészítés
Vajjal kikent tepsibe rakosgatjuk, olvasztott vajjal megkenjük, megszórjuk cukros dióval, mazsolával, rá még egy adag tészta jön, azt is megkenjük vajjal, megszórjuk cukros dióval, mazsolával.
200 fokon kezdjük el sütni, majd 10 perc múlva 180 fokon 30-35 perc alatt készre sütjük.
Vanília pudinggal kínáljuk.
Aranygaluska
Hozzávalók
Tészta:
Töltelék:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Vajjal kikent tepsibe rakosgatjuk, olvasztott vajjal megkenjük, megszórjuk cukros dióval, mazsolával, rá még egy adag tészta jön, azt is megkenjük vajjal, megszórjuk cukros dióval, mazsolával.
200 fokon kezdjük el sütni, majd 10 perc múlva 180 fokon 30-35 perc alatt készre sütjük.
Vanília pudinggal kínáljuk.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?