Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Amerikai donut fánk

tetecs receptje https://www.sutnijo.hu/profil/2662-tetecs
Elkészítési nehézség: Könnyű
Kategória: Kelt tészták , Édes sütemények
Másodlagos kategória: Fánkfélék , Egyéb sütemények

Hozzávalók

Tésztához

Mázhoz

  • 300 g porcukor
  • 3 evőkanál meleg tej
  • 1 tasak Dr. Oetker Vanillincukor
  • vagy
  • 1 tasak Dr. Oetker Cukormáz (bármilyen ízesítésben)
tetecs tetecs receptje

Elkészítés

Elkészítés

A tésztához a hozzávalókat összegyúrjuk, majd egy órát kelni hagyjuk, amikor megkelt másfél centiméter vastagra nyújtjuk, kör alakú formával kiszaggatjuk, majd ismét hagyjuk pihenni 20-30 percet. Közben egy fazékban olajat melegítünk. Majd aranybarnára sütjük a fánkokat.
A mázhoz a porcukrot a meleg tejjel és a vanília cukorral folyóssá keverjük, majd a fánkokra csurgatjuk.

Tálalás

30

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!