Farsangi fánk
Hozzávalók
Farsangi fánk
A sütéshez:
Tetejére:
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
Nagyon jól kidolgozzuk. Langyos helyen másfélszeresére kelesztjük. Ha megkelt, nyújtódeszkára borítjuk, és ujjnyi vastagra nyújtjuk. Fánkszaggatóval kiszaggatjuk és ruhával letakarva még 30 percig kelesztjük. középforró olajban, egyenletes tűzön sütjük. Mindig a deszkán fekvő fánk felső része kerüljön az olajban alulra.
Farsangi fánk
Hozzávalók
Farsangi fánk
A sütéshez:
Tetejére:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
Nagyon jól kidolgozzuk. Langyos helyen másfélszeresére kelesztjük. Ha megkelt, nyújtódeszkára borítjuk, és ujjnyi vastagra nyújtjuk. Fánkszaggatóval kiszaggatjuk és ruhával letakarva még 30 percig kelesztjük. középforró olajban, egyenletes tűzön sütjük. Mindig a deszkán fekvő fánk felső része kerüljön az olajban alulra.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?