Csörögefánk
Hozzávalók
Csörögefánk
Elkészítés
Elkészítés
Kb. fél órát pihenni hagyjuk.
Majd kinyújtjuk, és négyszögletes darabokra vágjuk, a közepüket bemetsszük, és a két végét keresztülhúzzuk a vágáson.
Forró olajba megsütjük, ügyelve arra, hogy ami a deszkán felül volt az olajba az legyen alul, mert így nem nyílik szét.
Lekvárral és porcukorral tálaljuk.
Csörögefánk
Hozzávalók
Csörögefánk
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Kb. fél órát pihenni hagyjuk.
Majd kinyújtjuk, és négyszögletes darabokra vágjuk, a közepüket bemetsszük, és a két végét keresztülhúzzuk a vágáson.
Forró olajba megsütjük, ügyelve arra, hogy ami a deszkán felül volt az olajba az legyen alul, mert így nem nyílik szét.
Lekvárral és porcukorral tálaljuk.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?