Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Mézeskalács likör

burgereva receptje https://www.sutnijo.hu/profil/3000-burgereva
Mézeskalács likör
Elkészítési nehézség: Nagyon könnyű
Kategória: Kelt tészták
Másodlagos kategória:

Hozzávalók

  • 30 dkg mogyorókrém vagy nutella
  • 4 dl tejszín
  • 2 kk mézeskalács fűszerkeverék
  • 3-4 dl vodka
burgereva burgereva receptje

Elkészítés

A nutellát gőz fölött megolvasztjuk.Levesszük a tűzról, megszórjuk a fűszerkeverékkel.Hozzáadjuk a tejszínt , a vodkát és alaposan kikeverjük,majd finom szűrőn átszűrjük.24 órát állni hagyjuk majd hideg helyen tároljuk.Hasznáklat elött mindig fel kell rázni.
Én az eredeti recepten módósítottam.Szesz adtam hozzá és nem vodkát.Hogy le legyen olyan erős, tettem hozzá még egy kevés cukorszirupot.
Neken így jobban ízlik,mint az eredeti recept.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Cookie adatkezelési tájékoztató

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi tájékoztató