Vaníliás csiga
Hozzávalók
Tészta:
Puding:
Elkészítés
Elkészítés
Sűrű pudingot főzünk, majd kihűtjük.
A megkelt tésztát lisztezett deszkára borítjuk, kinyújtjuk kb. 70 x 30 cm-es téglalap alakúra, megkenjük a kihűlt, vagy langyos pudinggal, ízlés szerint szórhatunk rá rumba áztatott mazsolát.
Feltekerjük a téglalap hosszabb oldalánál fogva, majd felszeleteljük, kb.20 db jön ki belőle.
Sütőpapíros tepsiben pihentetjük még kb. 40 percet. Előmelegített sütőben 200 fokon 20-25 perc alatt készre sülnek.
Vaníliás csiga
Hozzávalók
Tészta:
Puding:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Sűrű pudingot főzünk, majd kihűtjük.
A megkelt tésztát lisztezett deszkára borítjuk, kinyújtjuk kb. 70 x 30 cm-es téglalap alakúra, megkenjük a kihűlt, vagy langyos pudinggal, ízlés szerint szórhatunk rá rumba áztatott mazsolát.
Feltekerjük a téglalap hosszabb oldalánál fogva, majd felszeleteljük, kb.20 db jön ki belőle.
Sütőpapíros tepsiben pihentetjük még kb. 40 percet. Előmelegített sütőben 200 fokon 20-25 perc alatt készre sülnek.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?