Kakaós csiga
Hozzávalók
Tészta:
Töltelék:
Elkészítés
Elkészítés
Az elkészített, meghajtogatott, lepihentetett tésztát kb.: fél cm vastagra kinyújtjuk és megkenjük olvasztott vajjal, valamint megszórjuk cukrozott kakaóporral.
Szorosan feltekerjük, s másfél ujjnyi szeleteket vágunk.
Vajazott, lisztezett tepsire fektetjük őket. 30 percen át kelesztjük, majd 200 C-os sütőben aranybarnára sütjük.
Kakaós csiga
Hozzávalók
Tészta:
Töltelék:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Az elkészített, meghajtogatott, lepihentetett tésztát kb.: fél cm vastagra kinyújtjuk és megkenjük olvasztott vajjal, valamint megszórjuk cukrozott kakaóporral.
Szorosan feltekerjük, s másfél ujjnyi szeleteket vágunk.
Vajazott, lisztezett tepsire fektetjük őket. 30 percen át kelesztjük, majd 200 C-os sütőben aranybarnára sütjük.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?