Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Fornetti pogik (gluténmentes)

Vikicukrász receptje https://www.sutnijo.hu/profil/6632-vikicukrasz
Fornetti pogik (gluténmentes)
Elkészítési nehézség: Könnyű
Kategória: Kelt tészták , Sós tészták
Másodlagos kategória: Pogácsák kelt tésztából , Pogácsák

Hozzávalók

  • 125 g schar mix b liszt
  • 75 g beiker kenyérpor
  • 1 evőkanál hántolt napraforgó (elhagyható)
  • 10 g élesztő
  • 175 ml víz / tej
  • 1 ek. olaj
  • 1 ek. tejföl
  • 1 teáskanál só
Vikicukrász Vikicukrász receptje

Elkészítés

Elkészítés

Az élesztőt megkelesztjük a víz- tej keverékben, a többi hozzávalóval összedolgozzuk.
A megkelt tésztából, vizes kanállal olajos kézben kis gombócokat formálunk, sütőpapírra tesszük őket.
Tojással bekenjük, szezámmaggal és reszelt sajttal szórjuk meg.
200 °C-on sütjük kb.15 percig.

Tálalás

Kb. 20 db készül belőle.

Tárolás

Másnap minigrillben frissre melegíthető.

Vélemények

Vikicukrász

Vikicukrász
2012.07.18. | 20:44

:)Finoom
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!