Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Ribizli lekvár

Neirda receptje https://www.sutnijo.hu/profil/5097-neirda
Ribizli lekvár
Elkészítési nehézség: Közepes
Kategória: Lekvárok, dzsemek
Másodlagos kategória: Klasszikus lekvárok, dzsemek

Hozzávalók

  • 1 kg ribizli
  • 65-70 dkg cukor (ízlés szerint)
Neirda Neirda receptje

Elkészítés

Elkészítés

A gyümölcsöt megmossuk, és leszemezzük. A szemeket kevés ideig főzzük, majd áttörjük. Cukor nélkül sűrűre főzzük, ezután hozzáadjuk a cukrot, amivel 20-25 percig ismét főzzük. Ízlés, gyümölcs savanyúság szerint tehetünk hozzá még cukrot. Időnként lehabozzuk. Ha kezd kocsonyásodni, üvegekbe töltjük, lekötjük, és száraz gőzben pihentetjük.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!