Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Sárgabarack lekvár

burgereva receptje https://www.sutnijo.hu/profil/3000-burgereva
Sárgabarack lekvár
Elkészítési nehézség: Nagyon könnyű
Kategória: Lekvárok, dzsemek
Másodlagos kategória: Klasszikus lekvárok, dzsemek
burgereva burgereva receptje

Elkészítés

Elkészítés

A sárgabarackot miután kimagoltam paradicsomőrlőn ledarálom. Ez különválasztja a barack héját a gyümölcs húsos részétől.
Egy kg barackpéphez kell 1 doboz Dr. Oetker diabetikus befőzőcukor. A tasakon lévő utasítás szerint 3-5 percet főzzük a lekvárt, majd üvegekbe tesszük. A héját is kifőzöm, de ebbe édesítőszert használok cukor helyett és rakok minden borkánhoz (befőttesüvegnek) egy késhegynyi befőzőport (Dr. Oetker Tartósítószert - Nátrium-benzoátot).
Cukorbetegeknek ajánlatos.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!