Sárgabarack lekvár

burgereva receptje https://www.sutnijo.hu/profil/3000-burgereva
Sárgabarack lekvár
Elkészítési nehézség: Nagyon könnyű
Kategória: Lekvárok, dzsemek
Másodlagos kategória: Klasszikus lekvárok, dzsemek
burgereva burgereva receptje

Elkészítés

Elkészítés

A sárgabarackot miután kimagoltam paradicsomőrlőn ledarálom. Ez különválasztja a barack héját a gyümölcs húsos részétől.
Egy kg barackpéphez kell 1 doboz Dr. Oetker diabetikus befőzőcukor. A tasakon lévő utasítás szerint 3-5 percet főzzük a lekvárt, majd üvegekbe tesszük. A héját is kifőzöm, de ebbe édesítőszert használok cukor helyett és rakok minden borkánhoz (befőttesüvegnek) egy késhegynyi befőzőport (Dr. Oetker Tartósítószert - Nátrium-benzoátot).
Cukorbetegeknek ajánlatos.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Cookie adatkezelési tájékoztató

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi tájékoztató