Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Sárgabarack lekvár

Szükséges idő 0-20 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Sárgabarack lekvár

sárgabarack
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A sárgabarackot miután kimagoltam paradicsomőrlőn ledarálom. Ez különválasztja a barack héját a gyümölcs húsos részétől.
Egy kg barackpéphez kell 1 doboz Dr. Oetker diabetikus befőzőcukor. A tasakon lévő utasítás szerint 3-5 percet főzzük a lekvárt, majd üvegekbe tesszük. A héját is kifőzöm, de ebbe édesítőszert használok cukor helyett és rakok minden borkánhoz (befőttesüvegnek) egy késhegynyi befőzőport (Dr. Oetker Tartósítószert - Nátrium-benzoátot).
Cukorbetegeknek ajánlatos.
Sárgabarack lekvár

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!