Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Vaníliás-tejcsokis csiguszok

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Vaníliás-tejcsokis csiguszok

2-3 ek. cukor
3 dl tej
4 db tejcsokoládé szelet ( 12,5g * 4 )
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A pudingot elkészítjük a tejjel és cukorral, majd beletördeljük a tejcsoki szeleteket.
A leveles tésztát kinyújtjuk, majd rákenjük a pudingot. Szorosan feltekerjük, és 2 cm széles korongokra vágjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk a csigákat, és előmelegített 180 fokos légkeveréses sütőbe tesszük. Kb 15-20 perc alatt készre sütjük.

Alternatív elkészítés

Volt még egy csomag leveles tésztám ,és gondoltam készítek belőle valami édes finomságot. (interneten találtam a receptet )
Vaníliás-tejcsokis csiguszok Vaníliás-tejcsokis csiguszok

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!