Epres szelet
Hozzávalók
Epres szelet
A töltelékhez:
Elkészítés
Elkészítés
2. A pudingport keverjük el 50 ml tejben. A maradék tejet főzzük fel a cukorral, majd öntsük bele a pudingot, kevergetve sűrítsük be, és hagyjuk kihűlni. Végül dolgozzuk bele a darabokra csipkedett margarint is.
3. Az epret tisztítsuk meg, szeleteljük fel. A megsült tésztalapokat vízszintesen vágjuk ketté. Az alsó felüket kenjük meg a krémmel, majd fedjük le az eperrel. Végül mindegyik tetejére illesszünk 1-1 mandulás tésztalapot.
Epres szelet
Hozzávalók
Epres szelet
A töltelékhez:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
2. A pudingport keverjük el 50 ml tejben. A maradék tejet főzzük fel a cukorral, majd öntsük bele a pudingot, kevergetve sűrítsük be, és hagyjuk kihűlni. Végül dolgozzuk bele a darabokra csipkedett margarint is.
3. Az epret tisztítsuk meg, szeleteljük fel. A megsült tésztalapokat vízszintesen vágjuk ketté. Az alsó felüket kenjük meg a krémmel, majd fedjük le az eperrel. Végül mindegyik tetejére illesszünk 1-1 mandulás tésztalapot.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?