Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

"Hot dog"

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

"Hot dog"

1 csomag leveles tészta
15 db közepes hosszúságú virsli
1 db tojás (kenéshez)
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés

A leveles tésztát kiolvasztjuk. Előmelegítjük a sütőt 160 fokra.

Elkészítés

Lisztezett deszkán kinyújtjuk a leveles tésztát kb. fél cm vastagra majd fél cm széles csíkokat vágunk. Megfogunk egy virslit és a végétől kezdve elkezdjük rátekerni a tésztát, kicsit fedjék egymást. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és tojással lekenjük majd aranybarnára sütjük.

Tálalás

Kb. 15 db

Tárolás

Zacskóban, hogy puha maradjon.

Alternatív elkészítés

Sajtot is szórhatunk a tetejére.
Ha nem kapunk kb. 8 cm hosszú virslit, akkor a rendes méret is jó, de azt megfelezzük.
"Hot dog"

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!