Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Barackos krémes kosárkák

Nikol receptje https://www.sutnijo.hu/profil/1967-nikol
Barackos krémes kosárkák
Elkészítési nehézség: Könnyű
Kategória: Leveles tészták , Édes sütemények
Másodlagos kategória: Egyéb leveles tészták , Egyéb sütemények

Hozzávalók

Nikol Nikol receptje

Elkészítés

Előkészítés

A sütőt előmelegítjük 190 'C-ra.

A tésztát 3 mm vastagra elnyújtjuk és fánk szaggatóval vagy nagyobb pohárral köröket szaggatunk a tésztából.
Egy fém muffin tepsi hátulját (a kiálló puklikat :D) leolajozzuk és a tésztákat erre terítjük, kicsit rányomkodjuk, hogy felvegye az alakját, a tetejükre egy kisebb tepsit teszünk, hogy lenyomja a tésztát és az előmelegített sütőbe tesszük 8-10 perc után levesszük a nehezék tepsit és még addig sütjük amíg halványan megbarnul a tészta ( kb. 5 perc) Hagyjuk kihűlni.
Leemeljük a kosárkákat és mindegyik aljára teszünk egy kiskanál lekvárt.
A Krémes krémet elkészítjük a leírás szerint, majd apróra kockázzuk a barackbefőttet, jól lecsepegtetjük és ezt is hozzá keverjük. Ezzel a krémmel töltjük meg a kosárkákat.

Tálalás

15 db.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!