Almás rózsa
Hozzávalók
Almás rózsa
Elkészítés
Elkészítés
Az almákat kettévágjuk, kikotorjuk a magházát és minél vékonyabban szeleteljük. Belerakjuk egy tálkába,meglocsoljuk citromlével és mikrohullámú sütőbe tesszük 2-3 percre, amíg az alma megpuhul de nem megy szét.
Az almaszeleteket rárakjuk a tésztacsíkokra, úgy, hogy kissé lelógjon az almaszelet és megszórjuk fahéjjal. Ez nagyon jól látszik a második képen. Felcsavarjuk muffin formába rakjuk és készre sütjük. Még forrón megszórjuk kevés porcukorral.
Almás rózsa
Hozzávalók
Almás rózsa
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Az almákat kettévágjuk, kikotorjuk a magházát és minél vékonyabban szeleteljük. Belerakjuk egy tálkába,meglocsoljuk citromlével és mikrohullámú sütőbe tesszük 2-3 percre, amíg az alma megpuhul de nem megy szét.
Az almaszeleteket rárakjuk a tésztacsíkokra, úgy, hogy kissé lelógjon az almaszelet és megszórjuk fahéjjal. Ez nagyon jól látszik a második képen. Felcsavarjuk muffin formába rakjuk és készre sütjük. Még forrón megszórjuk kevés porcukorral.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?