Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Krémes, epres kosárkák

Esthajnal receptje https://www.sutnijo.hu/profil/11454-esthajnal
Krémes, epres kosárkák
Elkészítési nehézség: Nagyon könnyű
Kategória: Leveles tészták , Édes sütemények
Másodlagos kategória: Krémesfélék , Egyéb sütemények

Hozzávalók

Esthajnal Esthajnal receptje

Elkészítés

Előkészítés

Megmosunk és feldarabolunk egy nagy marék epret. A 4 dl tejjel elkészítjük a Házi krémes krémporból a krémet, majd az epret óvatosan hozzákeverjük.

A leveles tésztát felengedjük, majd kinyújtjuk és 24 egyenlő négyzetre vágjuk. (12 db-os muffinsütő esetén)
Kivajazott formába nyomkodunk kettőt-kettőt egymástól elforgatva. Előmelegített sütőben világos rózsaszínűre sütjük. Ha kihűltek a kosárka formák, megtöltjük valamennyit az epres krémmel.

Tálalás

Porcukorral meghintve tálaljuk. 12 db lesz belőle

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!