Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Krémes párnácska

zsuzsa56 receptje https://www.sutnijo.hu/profil/3259-zsuzsa56
Krémes párnácska
Elkészítési nehézség: Könnyű
Kategória: Leveles tészták , Édes sütemények
Másodlagos kategória: Krémesfélék , Egyéb sütemények

Hozzávalók

Szóráshoz

  • porcukor (elhagyható)

Ezenkívül

  • 1 db habzsák
  • csillagcső
zsuzsa56 zsuzsa56 receptje

Elkészítés

Elkészítés

A vajas tésztát kétfelé osztottam csak 6 db lapot vágtam ketté, és megint ketté, így lett 12 db háromszögem. A krémport a tejjel sűrű krémessé keverjük robotgéppel pár perc alatt. A vajastésztát zsírpapírral bélelt sütőlapon megszurkáltam, és 210 fokon megsütöttem 5 perc alatt. Amikor kihűlt bevágtam a közepénél, és a krémes krémmel megtöltöttem belülről kifelé kétszeres mennyiségű vaníliás krémmel. Az epreket megmostam, leszárítottam, és félbevágtam. A szárát is rajta hagytam, mert így szebben mutat, és belemártottam félig a csokiba, majd az aprított zöld pisztáciába. Középre a krémbe beillesztettem a gyümölcsöt. Hűtőbe tettem dermedésig. Aki szereti, porcukorral is megszórhatja.

Tálalás

12 db.

Tárolás

Hűtőben 2 napig.

Javaslatok, alternatív elkészítés

Ha többet szeretnénk készíteni, akkor az egész tésztát használjuk fel, és akkor 24 db lesz belőle. Természetesen akkor kell az egész csomag krémpor is.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!