Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Rózsi Mama krémese

szintai receptje https://www.sutnijo.hu/profil/17317-szintai
Rózsi Mama krémese
Elkészítési nehézség: Könnyű
Kategória: Leveles tészták , Édes sütemények
Másodlagos kategória: Krémesfélék , Szeletek

Hozzávalók

A tésztához

  • 10 dkg zsír
  • 20 dkg liszt
  • 5 dkg cukor
  • 1 csipet só
  • 2 db tojássárgája

Töltelékhez

szintai szintai receptje

Elkészítés

Elkészítés

A tésztához valókat összegyúrjuk. Ha nem állna össze, kevés tejfölt vagy tejet adunk hozzá, hogy nyújtható legyen a tészta.
Lisztezett deszkán tepsi méretűre nyújtjuk és sütőpapírral bélelt, vagy vajjal kikent és kilisztezett tepsibe helyezzük. Előmelegített sütőben, 180 fokon (kb. 25 perc) sütjük. Majd a krémes krémmel megtöltjük (a krémet a tasakon található recept alapján készítjük el.)

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!