Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Francia krémes

pezsegj20 receptje https://www.sutnijo.hu/profil/11000-pezsegj20
Francia krémes
Elkészítési nehézség: Nagyon könnyű
Kategória: Leveles tészták , Édes sütemények
Másodlagos kategória: Krémesfélék , Szeletek

Hozzávalók

pezsegj20 pezsegj20 receptje

Elkészítés

Elkészítés

A leveles tésztát kettévágom, kinyújtom tepsi méretűre, majd megszurkálom villával és kisütöm őket.
A fondant megmelegítem, kellő színre színezem és a már sült lapra rákenem, majd megvárom, hogy rákössön és aztán 5*4-be felkockázom. A krémes krémport a tejjel habverővel felverem, majd a tésztára simítom. Aztán a tejszínt is habbá verem, és rákenem, végül a kockákat a tetejére illesztem és együtt felvágom.

Javaslatok, alternatív elkészítés

A fondant ne forrósítsuk meg nagyon, mert törni fog.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!