Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Gyümölcsös krémes

burgereva receptje https://www.sutnijo.hu/profil/3000-burgereva
Gyümölcsös krémes
Elkészítési nehézség: Nagyon könnyű
Kategória: Leveles tészták , Édes sütemények
Másodlagos kategória: Krémesfélék , Szeletek

Hozzávalók

  • 40 dkg fagyasztott hájas tészta
  • 2 nagyobb őszibarack
  • 1 tasak citrom ízű krémpor
  • ízlés szerint cukor vagy édesítőszer
  • 2 tasak tejszínhabpor
burgereva burgereva receptje

Elkészítés

Elkészítés

A tésztából 2 lapot sütünk. Az egyiket egészbe, ez lesz a tészta alja, a másik lapot már a tepsibe derelyevágóval 9 részre vágunk és így sütjük, ezek lesznek a fedőlapok.
A 2 barackot meghámozzuk és pépesítjük. Hozzáadjuk a krémport és kézi robottal jó keményre kavarjuk. Ízlés szerint édesítjük. Rásimítjuk a már kihűlt lapra. Kikavarjuk a tejszínhabot, keveset félrerakunk a díszítésnek a többit rákenjük a barackos krémre. Rárakjuk a tésztatetőket, díszítjük és legalább 1 órára hűtőbe rakjuk.

Tálalás

9 db

Javaslatok, alternatív elkészítés

Ha a barack nagyon leveses, akkor még kell bele rakni 1 fél tasak citrom ízű krémport. Én most kásásabb barackot kaptam és elég volt 1 tasak krémpor.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!