Gyors, sajtos rúd
Hozzávalók
Gyors, sajtos rúd
Elkészítés
Előkészítés
A sütőt előmelegítjük: alul-felül (nem légkeveréses) fokozaton 220°C-ra.
Egy tepsit sütőpapírral kibélelünk.
Elkészítés
Ízlés szerint 3-5 cm hosszú rudacskákra vágjuk, derelye szaggatóval cakkos lesz a szélük, de egy pizza szeletelő is megteszi.
A rudacskákat a tepsibe tesszük, a tetejüket egy tojássárgájával megkenjük, sajttal (reszelt trappista vagy füstölt) megszórjuk.
Forró sütőben, középen, 12-14 perc alatt megsütjük, melegen tálaljuk.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés
Szórhatunk rá szezámmagot is sajt helyett.
Gyors, sajtos rúd
Hozzávalók
Gyors, sajtos rúd
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
A sütőt előmelegítjük: alul-felül (nem légkeveréses) fokozaton 220°C-ra.
Egy tepsit sütőpapírral kibélelünk.
Elkészítés
Ízlés szerint 3-5 cm hosszú rudacskákra vágjuk, derelye szaggatóval cakkos lesz a szélük, de egy pizza szeletelő is megteszi.
A rudacskákat a tepsibe tesszük, a tetejüket egy tojássárgájával megkenjük, sajttal (reszelt trappista vagy füstölt) megszórjuk.
Forró sütőben, középen, 12-14 perc alatt megsütjük, melegen tálaljuk.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés
Szórhatunk rá szezámmagot is sajt helyett.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?