Gesztenyepüre

burgereva receptje https://www.sutnijo.hu/profil/3000-burgereva
Gesztenyepüre
Elkészítési nehézség: Nagyon könnyű
Kategória: Pudingos desszertek, pohárkrémek
Másodlagos kategória: Desszertkrémek

Hozzávalók

  • 1 kg gesztenye
  • rum
  • 2 dl tejszín
  • porcukor
burgereva burgereva receptje

Elkészítés

A gesztenyét megfőzzük.(az idő mialatt megfő függ a gesztenye fajtájától)Miután megfőtt kikaparjuk a belsejét.Botmixerrel pépesítjük.Ízlés szerint adunk hozzá porcukrot, rumot meg tejszínt.Jól kikavarjuk.Poharakba kanalazzuk és tejszínhabbal díszítjük.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Cookie adatkezelési tájékoztató

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi tájékoztató