Receptek



Kategória: Pudingos desszertek, pohárkrémek , Sütés nélküli finomságok
Másodlagos kategória: Desszertkrémek , Egyéb sütés nélküli finomságok
Hozzávalók
- 15 kisebb kocka csokoládés piskóta
- 6-8 evőkanál narancslekvár
- 1 adag Dr. Oetker Eredeti Puding vaníliaízű, vagy saját készítésű puding
- fahéj
- narancslikőr vagy rum
- tejszínhab
- csokoládékrém
- tejszínhab
Elkészítés
Tárolás
Hűtőben tartandó
Elkészítés
Daraboljuk fel a piskótát, és rétegezzük bele egy mélyebb pohárba, vagy tálba. Minden piskóta réteg közé tegyünk egy kanál narancslekvárt, szórjuk meg fahéjjal, hintsük meg egy evőkanál likőrrel.
A csokoládékrémről és a vaníliapudingról se feledkezzünk meg, minden réteg tetejére tehetünk belőle.
Végül tejszínhabbal díszítsük.
Javaslatok, alternatív elkészítés
Hűtőben pár órán át a rétegek beszívják a lekvárt, rumot és még ízletesebb lesz.
Vélemények
Még nem érkezett vélemény!