Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Epres pudingkehely

veressandrea receptje https://www.sutnijo.hu/profil/3052-veressandrea
Epres pudingkehely
Elkészítési nehézség: Nagyon könnyű
Kategória: Pudingos desszertek, pohárkrémek
Másodlagos kategória: Desszertkrémek , Egyéb pudingos desszertek

Hozzávalók

veressandrea veressandrea receptje

Elkészítés

Előkészítés

Az epret megtisztítjuk, ha fagyasztott, kiolvasztjuk.
A babapiskótákat apró darabokra törjük.

A pudingport elkeverjük a cukorral és a tejjel, majd közepesen sűrűre megfőzzük.
Két magas pohárba rétegezzük a hozzávalókat: piskóta- eper-puding.
Díszítésnek hagyunk a tetejére egy epret.

Tálalás

Ez az adag két személynek készült.

Tárolás

Hűtőben ajánlott tárolni.

Javaslatok, alternatív elkészítés

Elkészítés után már egy óra várakozás után a piskóta megpuhul és fogyasztható is.

Vélemények

veressandrea

veressandrea
2012.11.26. | 21:05

Eper helyett naranccsal készítettem.
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!