Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Eperföld gyerekeknek

Dr. Oetker Mesterkonyha receptje https://www.sutnijo.hu/profil/1-dr-oetker-mesterkonyha

Hozzávalók

kb. 4 adaghoz

Díszítéshez

Elkészítés

Hagyd, hogy a nehéz dolgokban a nagyok segítsenek.

Előkészítés:

Minden hozzávalót készíts ki lemérve.
Oszd el a ropogós müzlit egy téglalap alakú felfújt-formában (kb. 25x11 cm). A túrót, a tejföllel, cukorral és a citromhéjjal kézi habverővel alaposan átkeverjük. A túrókrémet oszd el egyenletesen a müzlin, majd simítsd el a krémet. A formát tedd a hűtőszekrénybe.

Díszítés:

Tedd mélyhűtőtasakba a müzlit és néhány csepp zöld ételszínezéket. Jól zárd le a zacskót és erősen rázd addig, amíg az ételszínezék el nem oszlott. A túrókrémet szórd meg egyenletesen a színezett müzlivel. Az epret mosd meg és pucold meg. Vágd el egyszer hosszában és tedd a müzlire.

Javaslatok, alternatív elkészítés

Ugyanilyen finom desszert készítéséhez használhatsz friss eper helyett epres pillecukrot is.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!