Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Joghurtos barack-virág

Dr. Oetker Mesterkonyha receptje https://www.sutnijo.hu/profil/1-dr-oetker-mesterkonyha
Joghurtos barack-virág
Elkészítési nehézség: Nagyon könnyű
Kategória: Pudingos desszertek, pohárkrémek , Sütés nélküli finomságok
Másodlagos kategória: Desszertkrémek , Egyéb sütés nélküli finomságok

Hozzávalók

kb. 4 adaghoz

Elkészítés

Előkészítés

A barackot megmossuk, ízlés szerint meghámozzuk, kimagozzuk, és vastagabb szeletekre vágjuk. A pisztácia magokat apróra törjük.

Elkészítés

A joghurtot egy keverőedénybe öntjük, hozzákeverjük a tejet és az aromát, majd hozzáadjuk az Aranka krémport, és a tasakon lévő használati utasítás szerint a krémet elkészítjük. A pisztácia egynegyed részét félretesszük, a többit a krémhez keverjük. A krémet desszertes poharakban elosztjuk. A barack szeleteket a krém tetején körben elosztjuk, közepére a félretett pisztáciából szórunk, majd tálalásig hűtőszekrénybe tesszük.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!