Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Ribizlis deszertkrém

zsuzsa56 receptje https://www.sutnijo.hu/profil/3259-zsuzsa56
Ribizlis deszertkrém
Elkészítési nehézség: Könnyű
Kategória: Pudingos desszertek, pohárkrémek
Másodlagos kategória: Desszertkrémek , Egyéb pudingos desszertek

Hozzávalók

Hozzávalók

  • 25 dkg Mascarpone krémsajt
  • 12 dkg porcukor
  • 1 tasak Dr. Oetker Eredeti Puding tejszínízű
  • 1 dl tejszín
  • 3 dl tej
  • 2 dl ribizlizselé
  • 1 kk. Dr. Oetker Aroma vanília
zsuzsa56 zsuzsa56 receptje

Elkészítés

Elkészítés

A pudingot megfőzzük a tejjel, tejszínnel, cukorral, és aromával. Kihűtjük, majd a krémsajtot belekeverjük és felhabosítjuk, ezután tálkába öntjük, és kikevert ribizli zselét teszünk a tetejére, hurkapálcával kicifrázzuk a tetején.

Tárolás

Hűtőben jól behűteni.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!