Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Gesztenyepüré

hsysy receptje https://www.sutnijo.hu/profil/6074-hsysy
Gesztenyepüré
Elkészítési nehézség: Nagyon könnyű
Kategória: Pudingos desszertek, pohárkrémek , Sütés nélküli finomságok
Másodlagos kategória: Desszertkrémek , Egyéb sütés nélküli finomságok

Hozzávalók

  • 0,5 kg gesztenye
  • 1,5 dl tej (vagy tejszín)
  • 2 dl víz
  • 1/2 vaníliarúd
  • 2,5 dkg kristálycukor
  • 0,8 dl habtejszín
  • Rum aroma (ízlés szerint)

Díszítéshez

  • Mazsola
hsysy hsysy receptje

Elkészítés

Elkészítés

A gesztenye masszát villával összetörjük, majd ízesítjük. A masszát egy krumplinyomón átnyomjuk, esetleg lereszeljük. Majd tálkákba adagoljuk, megszórjuk mazsolával és egy órára hűtőbe tesszük. Tálaláskor tejszínhabbal díszítjük.

Vélemények

Nikol

Nikol
2019.05.21. | 21:20

A recept leìràs nem egèszen èrthető.
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!