Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Vaníliás-mogyorós trifle

Dr. Oetker Mesterkonyha receptje https://www.sutnijo.hu/profil/1-dr-oetker-mesterkonyha
Vaníliás-mogyorós trifle
Elkészítési nehézség: Könnyű
Kategória: Pudingos desszertek, pohárkrémek , Sütés nélküli finomságok
Másodlagos kategória: Desszertkrémek , Kekszből készült sütemények

Hozzávalók

kb. 4 adaghoz

Elkészítés

Elkészítés

A kekszet durva darabokra törjük. A meggybefőttet egy szűrőn lecsepegtetjük, a levéből 200 ml-t kimérünk és felforraljuk, majd hozzáadjuk a tortazselét és fél percig keverjük. Végül beletesszük a meggyet is, és félretesszük hűlni. Az Aranka mogyoró krémport a tasakon lévő leírás szerint, de csak 200 ml tej és 100 ml likőr felhasználásával elkészítjük. A mogyorós krém felét desszertes poharakba töltjük, a másik felét a meggyzselé és a keksz 2/3-ad részével felváltva rétegezzük. Az Aranka vanília krémport a tasakon lévő leírás szerint elkészítjük és a kekszrétegen egyenletesen elsimítjuk. A maradék kekszet és meggyzselét a krém tetején elosztjuk. A desszertet tálalásig hűtőbe helyezzük.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!