Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Csokis-barackos desszert

Dr. Oetker Mesterkonyha receptje https://www.sutnijo.hu/profil/1-dr-oetker-mesterkonyha
Csokis-barackos desszert
Elkészítési nehézség: Könnyű
Kategória: Pudingos desszertek, pohárkrémek , Sütés nélküli finomságok
Másodlagos kategória: Desszertkrémek , Egyéb sütés nélküli finomságok

Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés

A barackbefőttet egy szűrőn lecsepegtetjük, a levéből 100 ml-t kimérünk. A barackokat kis kockákra szeleteljük és félretesszük. Az Aranka csokoládé krémport a tasakon lévő leírás szerint, de csak 200 ml tej felhasználásával elkészítjük. A 100 ml baracklevet rövid ideig a krémhez keverjük. Az Aranka mogyoró krémport a tasakon lévő leírás szerint a tejjel elkészítjük. A mogyorókrémet a barackdarabokkal és a csokoládés krémmel felváltva rétegezzük egy nagyobb üvegtálba úgy, hogy az utolsó réteg a csokoládékrém legyen. Tálalásig hűtőbe helyezzük. Tálalás előtt dekorcukrokkal hintjük.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Cookie adatkezelési tájékoztató

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi tájékoztató