Úriember krém

Dr. Oetker Mesterkonyha receptje https://www.sutnijo.hu/profil/1-dr-oetker-mesterkonyha

Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés

A pudingport elkeverjük a cukorral, és legalább 6 evőkanál tejjel. A maradék tejet felforraljuk. A tejet levesszük a tűzről, a pudingot hozzákeverjük, majd állandó kevergetés mellett újra felforraljuk. Fóliát rakunk közvetlenül a forró pudingra, és hagyjuk kihűlni. A kihűlt pudingba belekeverjük a rumot, és a csokidarabokat (párat rakjunk félre a díszítéshez).

A tejszínt a habfixálóval és a vanillincukorral kemény habbá verjük. A hab 2/3-át a pudinghoz keverjük. Desszertpoharakba adagoljuk, a maradék habbal és csokidarabkákkal díszítjük.

Vélemények

Mogyi12

Mogyi12
2012.04.01. | 21:21

Hihetetlenül nagyszerű és finom ez az édesség!
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Cookie adatkezelési tájékoztató

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi tájékoztató