Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Tejszín puding mandulával, csokoládéval és eperrel

Dr. Oetker Mesterkonyha receptje https://www.sutnijo.hu/profil/1-dr-oetker-mesterkonyha
Tejszín puding mandulával, csokoládéval és eperrel

Hozzávalók

kb. 4 adaghoz

  • 1 tasak Dr. Oetker Eredeti Puding tejszínes
  • 500 ml tej
  • 3-5 evőkanál cukor
  • 4 evőkanál szeletelt mandula
  • 4 evőkanál apróra tört csokoládé
  • 150 g eper, megtisztítva és vékonyra szeletelve

Díszítéshez

  • 8 db ostyarúd
  • Dr. Oetker Dekorcukrok

Elkészítés

Elkészítés

A tejszínpudingot a tasakon lévő leírás szerint elkészítjük. Az elkészült puding felével 4 db hideg vízzel kiöblített üvegkelyhet félig megtöltünk. A pudingokat a mandula- és csokoládédarabokkal egyenletesen meghintjük, és az eperszeletekkel rétegezzük. A tejszínpuding másik felét a kelyhekben egyenletesen elosztjuk. Közvetlenül a tálalás előtt két-két ostyarudat a pudingokba szúrunk, és dekorcukrokkal díszítjük.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!