Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Narancsos csokoládépuding

Dr. Oetker Mesterkonyha receptje https://www.sutnijo.hu/profil/1-dr-oetker-mesterkonyha

Hozzávalók

kb. 4 adaghoz

Elkészítés

Elkészítés

A csokoládépudingot a tasakon lévő leírás szerint elkészítjük. Az elkészült puding felét 4 db hideg vízzel kiöblített üvegkehelybe öntjük és hűlni hagyjuk, közben a másik felét fóliával letakarjuk, hogy ne bőrösödjön. Miután a puding kissé kihűlt, a kifilézett narancsot egyenletesen elosztjuk rajta, majd a puding másik felét rákanalazzuk. A habport a hideg tejjel a tasakon szereplő leírás szerint kemény habbá verjük. Egy fagyasztózacskóba kanalazzuk, lezárjuk, a zacskó sarkát kivágjuk és a pudingok tetejére kisebb halmokat nyomunk. Közvetlenül a tálalás előtt a tejszínhabbal díszített pudingokat málnasziruppal meglocsoljuk, és dekorcukrokkal díszítjük.

Vélemények

FogdMargó

FogdMargó
2014.11.23. | 10:26

Én gyümölcscukorral készítettem, igaz így a narancsok nem maradtak fenn, De az íze csodálatosan finom volt!!!! Máskor is elfogom készíteni, gyors és finom. Köszi a receptet.
burgereva

burgereva
2014.11.21. | 15:03

A narancs kissé besülyedt a krémbe , de ott van. Nagyon finom.
Bonnie

Bonnie
2014.11.17. | 11:34

A csokipuding mindig jó, főleg gyümölccsel. Ez most épp banánnal készült, mert az volt itthon. :)
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!