Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Madártej

MARCSULA receptje https://www.sutnijo.hu/profil/9097-marcsula
Madártej
Elkészítési nehézség: Nagyon könnyű
Kategória: Pudingos desszertek, pohárkrémek , Sütés nélküli finomságok
Másodlagos kategória: Madártejek , Egyéb sütés nélküli finomságok

Hozzávalók

MARCSULA MARCSULA receptje

Elkészítés

Elkészítés

A tojások fehérjét csipet sóval és 1 evőkanál cukorral és 1 csomag vaníliával kemény habbá verjük. A tejet felforraljuk, majd beleszaggatjuk evőkanállal felvert habot és megfőzzük. Ha már készen vannak egy tálba szűrőkanállal kiszedjük. A tojássárgákat a cukorral és a vaníliával jól kikeverjük, beleöntjük a tejbe és felfőzzük, de nem forraljuk. A tojások habja alá öntjük. Kihűtjük és tálaljuk.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!