Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Narancskupola pudingágyon

veressandrea receptje https://www.sutnijo.hu/profil/3052-veressandrea
Narancskupola pudingágyon
Elkészítési nehézség: Nagyon könnyű
Kategória: Pudingos desszertek, pohárkrémek
Másodlagos kategória: Pudingok

Hozzávalók

  • 1 tasak Dr. Oetker Eredeti Puding Tejszínízű
  • 4 dl tej
  • 3 ek cukor
  • 3 narancs
veressandrea veressandrea receptje

Elkészítés

Előkészítés

A narancsokat karikákra vágjuk és a héját körben levágjuk.
A formákat kiöblítjük vízzel.

A pudingporból, cukorból és tejből sűrű pudingot főzünk és beleöntjük a formákba.
Megvárjuk, míg kihűlnek és a narancskarikákkal feldíszítjük.

Tálalás

A 13 cm-es formákban négy főre készült a puding.

Tárolás

Hűtőben ajánlott tárolni.

Javaslatok, alternatív elkészítés

Bármilyen gyümölccsel elkészíthető.
Könnyű desszert egy nehezebb ebéd után.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!