Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Szörnyecske - gluténmentes

Dr. Oetker Mesterkonyha receptje https://www.sutnijo.hu/profil/1-dr-oetker-mesterkonyha

Hozzávalók

Az elkészítéshez

Elkészítés

Előkészítés

A pudingformát (kb. 20 cm átmérőjű) hideg vízzel kiöblítjük.

Elkészítés

Mindkét pudingot, lehetőleg egy időben a tasakon lévő leírás szerint elkészítjük, de csak 400-400 ml tej felhasználásával. Az elkészült pudingot ízenként felváltva a pudingformába kanalazzuk. Használhatunk különböző nagyságú kanalat is. A desszertet legalább 4 órára hűtőszekrénybe helyezzük, de legjobb egy egész éjszakán át. Mielőtt a formából a pudingot kifordítjuk, egy éles kés segítségével válasszuk el a forma falától, majd fordítsuk át egy lapos tányérra.

Tálalás

Kb. 6 adag

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Cookie adatkezelési tájékoztató

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi tájékoztató