Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Gyümölcsös maci

Dr. Oetker Mesterkonyha receptje https://www.sutnijo.hu/profil/1-dr-oetker-mesterkonyha

Hozzávalók

kb. 4 adaghoz

Elkészítés

Elkészítés

A pudingot a tasakon lévő előírás szerint elkészítjük, majd egy hideg vízzel kimosott mélytányérba, illetve két lágytojástartó edénykébe öntjük. A pudingot legalább 4 óra hosszan hagyjuk hűlni a hűtőszekrényben.

A kihűlt puding szélét meglazítjuk egy éles késsel, majd a mélytányérban lévő adagot óvatosan egy tálra csúsztatjuk, mellé pedig fülként a két tojástartóban lévőt.

A barackot csíkokra vágjuk, és a maci fülét, szemöldökét valamint nyelvecskéjét kirakjuk belőle. A málnával szájat, szemeket rajzolunk neki, fülét pedig körberakjuk vele. Tetszés szerint citromfű leveléből csokornyakkendőt is készíthetünk neki.

Javaslatok, alternatív elkészítés

A macit elkészíthetjük más ízű Dr. Oetker pudingból is.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!