Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Szörnyecske

Dr. Oetker Mesterkonyha receptje https://www.sutnijo.hu/profil/1-dr-oetker-mesterkonyha

Elkészítés

Előkészítés

A pudingformát (kb. 20 cm átmérőjű) hideg vízzel kiöblítjük.

Elkészítés

A pudingformát (kb. 20cm átmérőjű) hideg vízzel öblítsd ki!

Mindkét pudingot, lehetőleg egy időben a tasakon lévő leírás szerint készítsd el, de csak 400-400 ml tej felhasználásával. Az elkészült pudingot ízenként felváltva kanalazd a pudingformába. Használhatunk különböző nagyságú kanalat is. A desszertet legalább 4 órára helyezd hűtőszekrénybe, de legjobb egy egész éjszakán át.

Mielőtt a formából a pudingot kifordítod, egy éles kés segítségével válaszd el a forma falától, majd fordítsd át egy lapos tányérra.

Díszítés

A Tortabevonót a tasakon lévô utasítás szerint olvaszd fel. Vágj kis lyukat a sarkára, majd egy sütőpapíron formázz szemeket, kezeket és nyelvet és 30 percre helyezd hűtőszekrénybe. A maradék csokoládéból rajzolj hajat a pudingfejre és 30 percre tedd a hűtőszekrénybe. Egy teáskanál segítségével a pudingból vágd ki a nyelv helyét, majd az időközben megdermedt csokoládé testrészekkel díszítsd.

Vélemények

FogdMargó

FogdMargó
2015.06.28. | 16:26

Elkészítettem, és nagyon finom volt.
burgereva

burgereva
2015.06.24. | 10:42

Ötletes.
MARCSULA

MARCSULA
2015.06.18. | 13:12

Nagyon klassz,gyerkőcőknek egy igazi nyári nyalánkság!
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!