Szörnyecske

Dr. Oetker Mesterkonyha receptje https://www.sutnijo.hu/profil/1-dr-oetker-mesterkonyha

Elkészítés

Előkészítés

A pudingformát (kb. 20 cm átmérőjű) hideg vízzel kiöblítjük.

Elkészítés

A pudingformát (kb. 20cm átmérőjű) hideg vízzel öblítsd ki!

Mindkét pudingot, lehetőleg egy időben a tasakon lévő leírás szerint készítsd el, de csak 400-400 ml tej felhasználásával. Az elkészült pudingot ízenként felváltva kanalazd a pudingformába. Használhatunk különböző nagyságú kanalat is. A desszertet legalább 4 órára helyezd hűtőszekrénybe, de legjobb egy egész éjszakán át.

Mielőtt a formából a pudingot kifordítod, egy éles kés segítségével válaszd el a forma falától, majd fordítsd át egy lapos tányérra.

Díszítés

A Tortabevonót a tasakon lévô utasítás szerint olvaszd fel. Vágj kis lyukat a sarkára, majd egy sütőpapíron formázz szemeket, kezeket és nyelvet és 30 percre helyezd hűtőszekrénybe. A maradék csokoládéból rajzolj hajat a pudingfejre és 30 percre tedd a hűtőszekrénybe. Egy teáskanál segítségével a pudingból vágd ki a nyelv helyét, majd az időközben megdermedt csokoládé testrészekkel díszítsd.

Vélemények

FogdMargó

FogdMargó
2015.06.28. | 16:26

Elkészítettem, és nagyon finom volt.
burgereva

burgereva
2015.06.24. | 10:42

Ötletes.
MARCSULA

MARCSULA
2015.06.18. | 13:12

Nagyon klassz,gyerkőcőknek egy igazi nyári nyalánkság!
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Cookie adatkezelési tájékoztató

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi tájékoztató