Tiramisu
Hozzávalók
Tiramisu
Elkészítés
Elkészítés
A feketekávéba beleöntjük a rumaromát (ízlés szerint lehet hozzá pici cukrot is adni) és ebbe forgatjuk a babapiskótákat. Egy nagyobb tepsit vagy szögletes tál aljára lefektetünk egy sor kávés piskótát, erre kerül a habos krém fele, majd újra kávés babapiskóta és végül a maradék krém. A tetejét bőven megszórjuk kakaóporral. Hűtőbe tesszük és másnap tálalható.
Tiramisu
Hozzávalók
Tiramisu
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A feketekávéba beleöntjük a rumaromát (ízlés szerint lehet hozzá pici cukrot is adni) és ebbe forgatjuk a babapiskótákat. Egy nagyobb tepsit vagy szögletes tál aljára lefektetünk egy sor kávés piskótát, erre kerül a habos krém fele, majd újra kávés babapiskóta és végül a maradék krém. A tetejét bőven megszórjuk kakaóporral. Hűtőbe tesszük és másnap tálalható.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?